´SIRKELSLAG YOUNG´: 3 februari 2017

Vrijdag 3 februari 2017 vindt de jaarlijkse editie van Sirkelslag Young plaats: een spannend, interactief spel tussen groepen jongeren van 12 t/m 16 jaar uit heel Nederland. En uiteraard doen wij vanuit Bodegraven weer mee!!! Het thema voor dit jaar is ook bekend: Sterk & Dapper. Jongeren van 12-16 jaar zijn van harte welkom op de jeugdzolder van 't Centrum. Zorg dat je om 19.15 aanwezig bent. Meer info kun je vinden op www.sirkelslag.nl. Tot dan!!

Taakgroep Jongeren Carla & Arie van Oosterom (contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14240829)

 

Zolderfeesten

In en rondom de kerk willen we ook zorgen voor momenten om elkaar te ontmoeten. Daarom organiseren we Zolderfeesten voor jongeren van 12 – 16 jaar. Zo’n 8 keer per jaar organiseren we op vrijdagavond van 19.30 – 21.30 uur een Zolderfeest op de Jeugdzolder bij de Ontmoetingskerk. De invulling van de Zolderfeesten verschilt per keer. Soms doen we een spel, we kijken een film, er staat vaak een tafeltennistafel of we maken of draaien muziek. Meestal gaan we een keer per jaar schaatsen en het seizoen wordt altijd afgesloten met een buitenactiviteit zoals poldersport of we gaan naar het strand. In februari is Sirkelslag een vast onderdeel van ons programma!

Kom jij op 16 juni ook naar het Zolderfeest Strand?

 

Volg de Zolderfeesten op Facebook (Zolder feest) en Twitter (@zolderfeest)