Elke zondag is er tijdens de ochtenddienst kindernevendienst in twee groepen (tenzij anders is aangegeven in de Kerkmag en op de zondagsbrief bijv. omdat er dan een gezinsdienst is). Een groep voor kinderen t/m groep 3 en een groep voor kinderen van groep 4 t/m 7.

We beginnen de kindernevendienst met een namenrondje. Vervolgens bidden we met elkaar. Het verhaal uit de methode Kind op Zondag wordt verteld of voorgelezen waarna er kort over wordt gesproken bijv. door de kinderen te vragen: heb jij dat ook wel eens?, wat zou er bedoeld worden?, wat kunnen we hiervan leren?, wat is er belangrijk aan dit verhaal? Soms wordt er nog een liedje gezongen en/of laten we liedjes horen met een cd-speler.

 

Dan volgt de verwerking passend bij het verhaal. Hiervoor gebruiken we meestal Kleur in de kerk, maar ook laten we de kinderen tekenen, knutselen of een puzzel/woordzoeker maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Debbie de Mooij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).