Jarenlang is Elbeth van Rijn secretaris geweest van de algemene kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Bodegraven. Wij zijn als leden van de algemene kerkenraad enorm dankbaar voor het vele werk dat ze hiervoor heeft verricht. Door haar afscheid is ook een vacature ontstaan. Wij zijn daarom opzoek naar een vervanger.

Als secretaris van de algemene kerkenraad zorg je voor de voorbereiding van de vergaderingen en het maken van notulen en uitvoeren en/of uitzetten van acties. Het betreft 5 a 6 vergaderingen per jaar en 5 a 6 korte voorbereidende overleggen met enkele leden van het moderamen. Heb jij kwaliteiten op het gebied van organiseren en notuleren en heb je zin om betrokken te zijn bij de overleggen tussen Emmaus en Hervormd dan komen we graag met je in contact.

Namens de algemene kerkenraad,
Richard van Buuren (vice) voorzitter AK namens Emmaus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Ronald Schilt (vice) voorzitter AK namens Hervormd (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)